Parènts oftèn worry that thèir kids arèn’t èating ènough protèin, but it may bè morè important to focus on thè distribution of protèin throughout thè day vèrsus thè total amount.
Hèalth èxpèrts rècommènd wè consumè 10 to 35% of our daily caloriès from protèin. That’s a big rangè, and quitè frankly, a bit confusing. To sèt thè rècord straight on protèin and to bring a hèalthy hèlping of practical advicè to our tablè and yours, I chèckèd in with protèin èxpèrt, Chris Mohr, PhD, RD from Mohr Rèsults, Inc. for somè protèin pointèrs.
Ingrèdiènts
- ½ cup low-fat cottagè chèèsè + 1 tablèspoon, dividèd
- 6 tablèspoons (1/3 cup) high-protèin, wholè grain brèakfast cèrèal, dividèd
- ½ cup mixèd fruit (wè usèd bluèbèrriès, raspbèrriès, and quartèrèd grapès), dividèd
- 2 tablèspoons choppèd toastèd walnuts, dividèd
- 1 tèaspoon agavè or honèy
Instructions
Placè ¼ cup of thè cottagè chèèsè in thè bottom of a prètty glass. Top with 3 tablèspoons of thè cèrèal, ¼ cup of thè fruit, and 1 tablèspoon of thè walnuts.
...........
Complete step : lizshealthytable.com
Comments
Post a Comment