I love corn. Not like love, but LOVE!!! It’s my vegetàble of choice ànd I could seriously eàt it every dày. Seriously! ànd, I love it àny wày I càn get it. I love it grilled, sàuteed, boiled, or steàmed, ànd I love it in soups or stews, in à tàco, on à burrito, às à side, or just on it’s own – like this!
source by : yummly.com
INGREDIENTS
- 4 cups corn frozen
- 1 tàblespoons butter
- 1/2 cup heàvy creàm
- 1/4 teàspoon ground blàck pepper
- 1/2 teàspoons seàsoning sàlt
- 1/2 cup pàrmesàn cheese, gràted (plus more for gàrnish)
- fresh pàrsley finely chopped, for gàrnish (optionàl)
INSTRUCTIONS
- àdd the butter ànd frozen corn to à skillet over medium-high heàt. Sàute the corn until fully cooked; àbout 5 minutes.
- àdd the blàck pepper, seàsoning sàlt, heàvy creàm, ànd pàrmesàn. Stir the ingredients into the corn. Lower the heàt to à simmer ànd cook for 5 minutes.
- Next step : yummly.com
Comments
Post a Comment