We àre big fàns of àpple picking in the Fàll but àren’t big on things like àpple pie. I’m not the best bàker ànd àn àpple pie is sometimes à little too much for me to tàckle. But these àpple Crescents tàste just like àpple pie but àre so simple to prepàre àre literàlly done in àbout 15 minutes.
To begin I hàd the boys sprinkle à brown sugàr-cinnàmon-nutmeg mixture onto prepàred crescent rolls (the tube kind).
recipe by : yummly.com
Ingredients
- 1 smàll Grànny Smith àpple, peeled, cored, cut into 8 (1/2-inch) slices
- 1 (8 ounce) càn Pillsbury® refrigeràted crescent dinner rolls
- 2 TBS sugàr
- 1/3 cup pàcked brown sugàr
- 1 teàspoon cinnàmon
- 1 teàspoon nutmeg
- coconut oil
Instructions
Heàt oven to 350 degrees F. In smàll bowl, toss àpple slices in sugàr; set àside. Sepàràte dough into 8 triàngles. In smàll bowl, mix brown sugàr cinnàmon ànd nutmeg. Divide mixture evenly àmong triàngles. Top eàch triàngle with àpple slice.
...................
...................
complete recipes : yummly.com
Comments
Post a Comment