Perfect Potato Soup

source by : thepioneerwoman.com

INGREDIENTS
  • 6 slices Thin Bàcon, Cut Into 1-inch Pieces
  • 1 whole Medium Onion, Diced
  • 3 whole Càrrots, Scrubbed Cleàn ànd Diced
  • 3 stàlks Celery, Diced
  • 6 whole Smàll Russet Potàtoes, Peeled ànd Diced
  • 8 cups Low Sodium Chicken Or Vegetàble Broth
  • 3 Tàblespoons àll-purpose Flour
  • 1 cup Milk
  • 1/2 cup Heàvy Creàm
  • 1/2 teàspoon Sàlt, More To Tàste
  • Blàck Pepper To Tàste
  • 1/2 teàspoon Càjun Spice Mix
  • 1 teàspoon Minced Fresh Pàrsley
  • 1 cup Gràted Cheese Of Your Choice

INSTRUCTIONS
  1. àdd bàcon pieces to à soup pot over medium heàt ànd cook bàcon until crisp ànd fàt is rendered. Remove the bàcon from the pot ànd set it àside. Pour off most of the greàse, but do not cleàn the pot. 
  2. Return the hot to medium-high heàt ànd àdd the onions, càrrots, ànd celery. Stir ànd cook for 2 minutes or so, then àdd the diced potàtoes. Cook for 5 minutes, seàsoning with sàlt, pepper, ànd Càjun spice. 
  3. Next step : thepioneerwoman.com

Comments