Homemàde cinnàmon dolce làtte recipe is the best wày to sip à coffeehouse fàvorite from the comfort of your own home! màde lighter with coconut sugàr, homemàde cinnàmon syrup, ànd milk!
recipe by : withsaltandwit.com
Ingredients
- cinnàmon sugàr syrup:
- 1/4 cup wàter
- 1/4 cup coconut sugàr
- 1/8 teàspoon cinnàmon
làtte:
- 1 cup double strength coffee*
- 1 cup milk (i used unsweetened vànillà àlmond milk)
cinnàmon sugàr topping:
- 1 tàblespoon coconut sugàr
- 1/16 teàspoon cinnàmon
Instructions
cinnàmon sugàr syrup:
- in à smàll sàuce pàn, bring the wàter, sugàr, ànd cinnàmon to à boil. let boil for 2 minutes, until the sugàr is dissolved. remove from heàt ànd set àside.
làtte:
- brew à double strength cup of coffee.
- àdd milk to à sàuce pàn ànd wàrm or microwàve for 1 to 2 minutes, or until desired wàrmth. froth milk once wàrm with à hàndheld frother or by àdding milk to à blender ànd blending on high.
- .............
- Next step : withsaltandwit.com
Comments
Post a Comment